Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 15. juni 2018

Jeg hører græsset gro .............. i FORRIGE års Chanel model

Forrige års model 

Salige Jens Otto Krag - manden bag klassikeren "Man har et standpunkt, til man tager et andet" - har jeg sendt en tanke de sidste måneder . Om man ligefrem kan tale om at skifte standpunkt, ved jeg ikke - men jeg ved, at jeg p.t. er et andet sted i mit liv, end jeg har prøvet at være nogensinde før. Jeg føler mig grounded - nok det mest dækkende ord, jeg kan finde. Og det er en nærmest surrealistisk oplevelse for mig.

Jeg har siden, jeg fik mit første efterskoletid-job som 12-årig arbejdet RIGTIG, RIGTIG meget. De seneste 25 år har jeg i gennemsnit haft en arbejdsuge på minimum 50 timer - der er ikke det hospital i Region H, jeg ikke har vikarieret på udover naturligvis mit faste fuldtidsjob. Enhver ledig vagt slået op blev - hvis overhovedet muligt -nappet af MIG . Jeg har trives med at arbejde rigtig meget, fordi ..... det gav mig mulighed for at leve det liv,  jeg ønskede inklusiv mulighed for at købe masser af luksusvarer. Og jeg har nydt det - taget det sure med det søde, fordi det var mega vigtigt for mig og gav mig en helt vidunderligt tilfredsstillelse at få den absolut lækreste musthave designer ting ind i mit skab eller checke ind på det fedste 5 star hotel.

- Nu gider jeg ikke mere ................ i hvert fald for now.

Jeg har brug for tid - og især meget alene-tid - for fred og ro - og langsomhed - "slow living" om man vil.
Stille morgener med min kaffe,  et tændt stearinlys, bare at sidde og glo ud af vinduet ind i skoven og nærmest gå i ekstase over, at hr. Spætte ulejliger sig med at besøge mit fuglebræt. Min daglige gåtur i skoven med flapøret - enten tidlig morgen eller tidlig aften - kigge bambi og dens mor i øjnene, se mosekonen brygge, duften af nyslået græs.
Jeg har for første gang i mit liv sået noget, og det er rent faktisk kommet op. Jeg er vild med det ! Tog mig selv i at ringe hjem fra Paris til den langskæggede blot for at høre, hvordan mine spirer havde det ... WTF !?

Jeg har sået noget, der rent faktisk er kommet op 
Jeg hører græsset gro - iført forrige års Chanel klip-klapper - og det vidunderlige er, at det er så uendeligt ligegyldigt - jeg læser stadig stakke af modemagasiner, følger instagramprofiler etc. - men lige nu og her er det ikke så vigtigt, om it-tasken er fra Chanel eller Celine - for mig er det vigtigere, at mine frø spirer og gror, at jeg har masser af tid til bare at være til, at nyde min familie og vedligeholde skønne venskaber.

DET LYDER HELT VILDT FRELST - jeg véd det - jeg har ikke set lyset - bestemt ikke - men jeg trives med at give mig selv lov til at være i det her mood lige nu. Og det er nok i virkeligheden det, der er det essentielle for mig. At give mig selv lov at være en anden, end den jeg "plejer at være" .... hender der arbejder helt vildt, som er fremme i skoene, har styr på hvad, der er hot og in lige nu. At acceptere, at lige nu er jeg et andet sted - at gummistøvler trumfer stiletter, at fred og ro og tid og langsommelighed trumfer cool cash på lønkontoen.
Jeg er også blevet omend ikke brun, så noget der ligner - lysebrun-ish. Måske det skyldes, at jeg har haft tid (givet mig selv tid) til at ligge i hængekøjen og lave ingenting.

tænk at man kan juble over at basilikum'en gror !


elsker ukrudtbuketter 


Lige nu er det sådan  - og som sagt, er det vidunderligt at acceptere, at det er præcis sådan, jeg har det allerbedst - lige nu. Jeg sætter trumf på og tager på TELTUR til Øland med den langskæggede - i et telt, som er mindre end min Louis Vuitton week-end taske. Hvorfor ? fordi jeg synes det kunne være sjovt at afprøve - omend mig og telttur er lige så underlig en kombi som mig og frø og spirer og havehalløjsa - men jeg VIL give mig selv lov til at være en anden end den, jeg plejer at være .... eller også er sandheden måske nærmere, at jeg giver plads til en side af mig selv, der hele tiden har været der !  Det er under alle omstændigheder skønt at give slip.

Der er masser af ønsker i Guldagers Ønskebog, som både betyder besøg hos Chanel og Celine og 5 stjernede hoteller m.m. - lige nu haster det bare ikke voldsomt med at få sat fluebenet.

Go with the flow - og giv dig selv lov at være præcis den, du har brug for at være lige nu og her. At du er et andet sted om 1 uge, 3 mdr., 1 år what ever - det er helt okay - det er kun dig, der ved, hvad der  føles og ER rigtigt for dig.

Tak til Jens Otto for de gyldne ord !

Kærligst
Sussie


psssst: jeg har set de cooleste Chanel sneakers - jeg tænker vil være skønne at gå sensommeren i møde i .........................

Send en kommentar