Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

mandag den 20. juni 2016

I skoven skulle være gilde .....

pssst ... solbrillerne er fra Celine, pels fra Saks Potts - skægget er Henriks eget

Den langskæggede rammer det store 5-tal, og derfor står den kommende uge i fødselsdagens tegn. Vi holder fest i skoven for 70 mennesker - og selv om maden kommer udefra, vildsvin og lam, så er sådan et arrangement alligevel en udfordring - specielt når man som jeg er lidt af en æstetiker-nørd & når man (læs jeg) oven i får den "geniale" idé, at badeværelset skal males og redekoreres, gæsteværelse shines op og hele hytten gøres hovedrent . Og så var der lige det med havens kurve og krukker (GISP - grønne fingre får jeg aldrig) samt holde et vågent øje med de to flapører, at de venligst KUN skider i skoven og IKKE på græsplænen - godt jeg har en smule damp !  

3 Comments so far

 1. Kære Sussie
  Så indleder jeg dine kommentarer, og tillykke med din nye blog. Tænk Du orker de samtidig med alle de gøremål der er i forbindelse med Henriks fes. Men er de ikke det der beskriver lige præcis Dig Sussie.Energi og energi, humor alvor og en masse energi der spredes ud over os andre bare saa dejlig en kvinde ;:-) masse knus Sysse

  SvarSlet
 2. Tak for din søde kommentar Sysse, jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang og forhåbentligt kan jeg inspirere.

  SvarSlet
 3. P.S. Festen blev P-E-R-F-E-K-T og jeg gik måbende rundt og sugede ideer til mig. Sjældent har jeg været så imponeret. Sødt værtspar og skønne gæster og en flot, rørende tale på skrift.
  Ham den lange Skovmand herhjemme har først sovet eftermiddags lur, totalt udmattet med hoved på. Senere på aftenen hentet den ene bil efter festen, imens jeg var på Roskilde Festival. Først nu ligner han sig selv igen, så har det været en god fest. Kh. Christine

  SvarSlet