Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

tirsdag den 21. juni 2016

Projekt badeværelse ..... på 0 budget
psst - den fede papirspose er fra sirlig.dk

Jeg er i gang med at shine badeværelset lidt op - men budgettet siger desværre noget nær NUL kroner, så jeg havde udfordringen at holde mig inden for et budget på max. 1000,- kr.  Første etape var at male vægge og loft hvidt - døren er i forvejen malet med tavlelak. Den langskæggede har savet planker til (de har ligget til tørre i over et år, så de ikke "slår sig", og hovedparten skal på sigt  bruges til et fedt plankebord - men jeg fik lov at bruge to planker til hylder.) De er sat op med ganske simple vinkeljern til 30 kr. per par.  De har fået en gang mat lak, så de er rengøringsvenlige.   I morgen står den på opsætning af et par vintagefliser, jeg har købt for 5 Euro på et loppemarked i Lissabon, opsætning af nye lamper  fra Beau Marche og maling af det gamle spejl  - jeg lægger billeder op i morgen. Indtil videre er jeg ret tilfreds med resultatet. ;-)

Send en kommentar