Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

onsdag den 22. juni 2016

Mens jeg venter på fliseklæben tørrer ........


.... er jeg lige smuttet en tur på - GISP - planteskole (bemærk PLANTESKOLE og IKKE et af de der gyselige havecentre)- sådan en har jeg ikke været på siden min barndom. Jeg elsker smukke vildtvoksende haver fyldt med duftende klatreroser og stauder i dæmpede afstemte farver ---- desværre har jeg aldrig lidt af grønne fingre, så mit første og eneste forsøg på at anlægge et "vildtvoksende bed", (som i min fantasi skulle komme til at ligne noget taget ud fra House & Garden) endte med at være et område på ca. 3 x 3 meter primært bevokset med brændenælder og skvalderkål - så jeg gav op og slog mig på kurve og krukker. Inspireret af en tur i Tivoli i sidste uge måtte jeg eje en kæmpe digitalis - jeg synes, den blomst er noget af det smukkeste - den er fyldt med eventyr, poesi og også lidt mystik. En kæmpe plante kostede sølle 99,- kr. - så skaden er ikke så stor, hvis mine grønne fingre stadig ikke er grønne - men indtil videre glæder jeg mig over synet.  PS: må indrømme, jeg under besøget på planteskolen, pludselig kom i kontakt med min indre haveentusiast - anede ikke jeg havde en sådan - men out of the blue så jeg mig selv iført morgensol, stråhat og kurv over armen igang med at nippe roser ..... WTF !???

Send en kommentar