Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

torsdag den 23. juni 2016

Så bliver der ikke mere badeværelse i denne omgang ...........

psst  de skønne lamper er fra Beau Marche
Så kom de to gamle kakler op, jeg købte for 5 Euro på et loppemarked i Lissabon, spejlet blev malet med sort skiblak, og de gamle lamper udskiftet med de her to skønne, jeg længe har luret på hos Beau Marche - i.ø. en af mine favorit interiorbutikker i København - og så gør det jo ikke noget, at de samtidig har den mest charmerende lille café i baggården. Der sidder jeg tit og får mit "Pariser-fix" med en chevre chaud og et glas af deres meget, meget dejlige rosé.    Og nu slutter projekt badeværelse for denne gang, der mangler stadig nogle småting, MEN jeg skal a.s.a.p. til København i dag og hente fødselsdagsgave til den langskæggede, kaninpigekostumer (følg med her på bloggen) OG måske, som -  i det er ikke utænkeligt - lure på et par nye stiletter .... (lure må man altid - og Kassandra har trods alt udsalg ........) .... GISP

Send en kommentar