Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

søndag den 26. juni 2016

Now the party is over ..... I am so tired .... Avalon Avalon

pssst .... svinet er fra pattegrise.dk
Så fik vi fejret den langskæggede med havefest for 75 mennesker - og det var et brag af en fest - lækreste mad (helstegt vildsvin og lam med tilbehør) fra pattegrise.dk. Et firma jeg kan anbefale på det varmeste. Deres kød er super lækkert og tilbehøret i særklasse godt - jeg fik flere forespørgsler fra vore gæster, om det var hjemmelavet - men nej - det er catering, men catering, når det er helt i top - og prisen er virkelig fair. Tak til alle vore gæster, som havde gjort sig umage - hver og en bidrog til en fantastisk stemning. Jeg elsker at have gæster - både små intime middage og større fester. Jeg er dårlig (som i elendig) til at lave mad, til gengæld hygger jeg mig gevaldigt med at sørge for, at omgivelserne er smukke at se på. Heldigvis har jeg skønne veninder, der er små genier til at lave mad, og som jeg trækker på i stor stil - når der inviteres. Alternativt bruger jeg semi-take-away og holder mig til simple retter, der ikke KAN gå galt - ej heller for Guldager. Så er du en tumpe til at lave mad ligesom jeg, så keep it simple og "snyd" dig  til resten. Her kan jeg anbefale amandusost. dk i Charlottenlund. Her kan du "snyde" dig til alt muligt lækkert "hjemmelavet".

Vi holdt festen i et partytelt - jeg hader partytelte ! de er så grimme, at jeg får ondt i øjnene - men de er praktiske og ikke nær så dyre som eks. et beduinertelt, som vi før har lejet. Udfordringen var derfor et ikke særligt smukt telt - men jeg synes, det lykkedes ret godt alligevel. Med hvide stofduge og hvide bloklys, og små fyrfadsstager lavet af birkestammer kommer man langt. Jeg valgte at pynte bordene med buketter a la markblomster/grøftekant, da vi bor tæt på skoven. Ukrudt, skvalderkål, grene fra skoven i kombination med billige blomster i bunter fra Blomster Bjarne i Hellerup gjorde tricket. Jeg fik lavet 7 store buketter for små 500,- kr.

...... og så var det cool,, at nogle af vore motoriserede gæster valgte at slå teltlejr i baghaven - det var bare hyggeligt at mødes til kaffe i haven iført meget små øjne og ondt i håret.....


Send en kommentar