Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

tirsdag den 23. august 2016

Keep it simple ..... og et lille tilbagefald til more is more ....

Ind i mellem føler jeg mig en anelse skizofren ..... På den ene side elsker jeg rene linier, design skåret ind til benet, minimalisme, ro for øjet. To af mine favoritretninger inden for design er da også Bauhaus og funkisstilen. Rent, roligt, skrabet, overskueligt. På den anden side elsker jeg alt, hvad der er "over the top", mit yndlingshotel i Paris Hotel Costes er et glimrende eksempel på den svulmende, voluminøse, dekadente tenderende opulente stil med plys, krummelurer, voldsomme blomsteropsatser og dunkel belysning. To poler så langt fra hinanden, som de næsten kan komme, men jeg elsker begge !

I min påklædning er jeg ligeledes til det stramme, sorte/grå/hvide stilrene look uden for meget krimskrams, en hvid skjorte, et par læderleggings og evt. et slips og et par fede stiletter, så er jeg flyvende ....... men så var der lige det med de der henna tattoos - det er krimskrams for alle pengene - og jeg synes det er über cool. Forleden fik jeg afprøvet en drøm om henna tattoos på egne hænder. Du kan se resultatet her ...


Jeg valgte den sorte henna på håndryggen og den røde henna i håndflader. Har du mod på at prøve det, kan du få lavet det hos dygtige Rizwana, book tid på 25178580. Det koster fra et par hundrede kroner og op efter, afhængigt af hvor stor dekorationen skal være.

Husk dog, at det ikke lige kan vaskes af, men at det vil fade og i nogle dage se ud som om en hel børnehave er gået i kollektiv psykose med "tusser" på dine hænder.... her den traditionelle røde henna -- super cool.

Og nu til smykker.....

Jeg har i årevis dyrket den bohemede, "more is more" med mere på - krimskramsede stil .....lige p.t. tager jeg en pause - og er inde i en periode, hvor jeg søger det mere enkle look. Så nu bor krimskramset i boksen for en periode.

Jeg har fået de dygtige piger hos Æstestik til at sætte en af mine lidt større diamanter, som før sad i en kraftig, rustik hvidguldsskinne, over i en spinkel rødguldsskinne. Udtrykke skulle matche min helt skønne enkle ring med  pink smaragd designet af Nicolette Stoltze. Jeg købte den for nogle år siden hos No 10 - og jeg er SÅ glad for den.


Mine favoritsmykker for tiden  ...... keep it simple (så længe det varer .......)

pssst Franz Jæger & Me i Gothersgade har kæmpe udvalg i brugte Rolex ure .... 

Spinkel alliancering med diamanter fra Marlene Juul-Jørgensen, ørering fra Sophie Bille Brahe, diamantring fra Æstetik, ring med pink smaragd fra Nicolette Stoltze, tennisarmbånd fra Steenstrup og Rolex ur fra Franz Jæger & Me.

"Tales of Rebels" er et forholdsvis nyt mærke herhjemme - og netop dette mærke forener mellemøstligt krimskrams med vestlige rene linier - jeg er vild med kombinationen. Jeg synes Camilla Nalu, som er kvinden bag mærket, gør det suverænt. Jeg har forelsket mig i leopardkimonoen, som egentligt er en traditionel abaya - en lang løstsiddende kaftan. SÅ cool at style den med et par fede jeans/læderleggings og en designertaske og et par lækre stiletter. Det er sgu da fredelig sameksistens, så det vil noget !

Det er bare så god stil ... bum !

psssst: Ved du, at Louis Vuitton for første gang i 70 år lancerer ikke mindre end 7 dufte ..... jeg skal ind og sniffe ......

Den første kom i 1927 .... nr. 2 i 1928 og den 3. i 1946 ..og nu "de syv små dværge" - jeg er sikker på en af dem er lige Guldager.

Krimskrams fra Sussie

Send en kommentar