Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

tirsdag den 6. september 2016

Hvad jeg vil drømme om under palmernes skygge ......

Lige om lidt ligger jeg under palmernes skygge med en kølig drink i hånden og shades på næsen ..... men derfor kan man jo godt drømme lidt om efterår - jeg ELSKER efterår. Jeg var forbi Ganni i dag og har forelsket mig i deres cool frakke, som er underspillet på den helt rigtige måde - og den lyseblå farve er bare skøn. Der er noget 1960'erne/Jackie Kennedy over den.

psssst frakken koster IKKE 7.200, men 2199,- - heldigvis .......


Efterår og ikke mindst vinter byder forhåbentligt også på et par selskabelige sammenkomster eller to - og jeg har udset mig disse Aquazzura stiletter. Aquazzura er et formidabelt mærke, Lækreste materiale og i super god forarbejdning. Well - i den dyre ende (fra 3500,- og opefter) - MEN de må kategoriseres som "investering" .....

- og nu vi er ved investering . ...... jeg drømmer stadig om og håber på (og regner bestemt med før eller siden) at Cartiers love bracelet i rødguld en dag - vupti - sidder på mit håndled. En all time klassiker - jeg mangler bare ca. 46.000,-  never give up dreaming !

- hvad indeholder efterårslisten/ønskesedlen ellers ??? - det er tid for nye læderleggings fra Rohrmann - dygtige Susanne syr dem efter mål, og i år skal de være i den smukkeste koksgrå farve. Susanne Rohrmann syr skind & pelse efter mål - hun har en i SÆRKLASSE god smag, og jeg kan kun anbefale at aflægge hendes kombinerede værksted/butik et besøg. Du finder hende her

- et par skovgrønne gummistøvler fra Aigle sniger sig nok også ind sammen med den klassiske Adidas Gazelle i grå.

og naturligvis intet efterår uden (endnu) en grå kabelstrik. Jeg er en sucker for grå sweatre .... Ganni (igen igen) har lavet efterårets bedste bud .....

men indtil gummistøvler, sweatre og frakke skal findes frem - skal jeg lige omkring palmernes skygge, klip-klapper, kimonoer, badedragt og kølige bobler ..........Kærligst Sussie

Send en kommentar