Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 16. september 2016

Postkort fra Thailand - del 1 .....

Kørt ned, kokset ud, stresset, træt psykisk og fysisk, alt i alt bare flade batterier - så mine 14 dage til Thailand var virkeligt tiltrængte. Vel ankommet til Kastrup Lufthavn og lucky me - vi røg lige gennem fast track security - køen var ellers uendelig laaaaaaang - men det gik tjept så direkte til Seafood Bar - Skagen toast, kold rosé, Vitello Tonnato, trække vejret helt ned i maven - jeg var klar ! Vi springer let hen over 10 timers flyvetur til Bangkok hvor hverken holistisk sovemaske med lavendelduft eller en sovepille kunne afhjælpe 2 x støjende, højtråbende yngre kvinder, der synes de skulle dele kommende ferieoplevelser med hele flyet - suk! Derefter mellemlanding og så 2 timers flyvetur til Phuket, hvor vi lander i øssjaskplaskende regnvejr ...GISP og GULP.  Oven i havde vores chauffør taget fejl af tidspunktet, så vi måtte vente i kaotisk kø på en taxa stor nok til 4 personer med fuld oppakning - lige der tror jeg, jeg lignede mine flapører - hængemule med hængemule på. Så var det, Skæbnen var mig nådig - da vi ankommer til Twin Palms og modtages med de mest nuttede, duftende blomsterkranse og kølige bobler, bryder solen frem - af hjertet tak. Mit humør var straks ca. 100 % forbedret.

Vores smukke poolområde 


Twin Palms er det skønneste spa-resort - her er smukt, æstetisk - og stille !- Tak- ingen støjende elementer, ingen luftmadrasser/badedyr i poolen, ingen skrattende højtaler i poolbaren, ingen støjende børn. Aaaaahhhh.

Efter at have pakket ud, gik turen direkte til 1,5 times massage hos de lokale piger. Super søde, professionelle og dygtige - dog en anelse grænseoverskridende for Guldager at ligge splitternøgen (dog i lukket kabine) - men så lærte jeg da noget nyt;  nemlig at en helkropsmassage ER en HEL-kropsmassage. Og endnu mere grænseoverskridende set i lyset af, at jeg overfor alle andre end nære venner & familie foretrækker at holde enhver form for kropslig kontakt til et håndtryk/vinken på afstand.

Mine udfordringer blev større: på Twin Palms bedes man som gæst tage stilling til
- hvilket fyld, man ønsker i sine hovedpuder
- hvilken duft,man ønsker på værelset (læs: mindre lejlighed)
- hvilken slags blomst, man ønsker i vaserne ......

således iført vaflet bomuldsbadekåbe med tilhørende tøfler og et glas bobler, tog jeg stilling til Livets store spørgsmål.

Og så lidt mad ..... de lokale østers & lobster - en fornøjelse

jeg er vild med farven .... 

-Palm Seafood restaurant - helt vidunderligt ....


.......meeeeen nu er det hele ikke bare luksus med luksus på - den lokale folklore trækker - især i den langskæggede (som dog har ladet skægget falde hernede til stor moro for de lokale frisørpiger - "you got new husbond madame " ....) - Mere ydmyg local food er ikke at kimse af - jeg trækker lige vejret en ekstra gang og regner med, at varmen og chili'en slår det ihjel, som bør slås ihjel, før det rammer mit tarmsystem. Vidunderligt smager det, og en hovedret fås for en 20,- eller deromkring.

her fås "vi-koger-noget-i-en-gryde" og døde dyr på pind .....Bon appetit


Og ned glider suppen, mens en kakkelak eller to kigger på .....

Postkort fra Thailand - del 2 - fortæller jeg blandt andet om det helt vidunderlige spa, der er tilknyttet Twin Palms - skønnere behandlinger fås næppe - om det unikke Keemala Hotel - hvor værelserne er inspireret af kæmpe fuglereder, så smukt, at det næsten gør ondt i øjnene, operaaften, Big Budda, late night market m.m. og et link til en lille juveler med skønne diamanter til virkelig gode priser.  Håber du har lyst at læse med.Enjoy

Kapunka

Sussie

Send en kommentar