Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

søndag den 18. september 2016

Postkort fra Thailand - del 2

Jeg må simpelthen dele dette skønne sted med jer - Keemala Hotel - et fuldstændig fantastisk sted, som vi besøgte under vores ophold på Phuket. Højt oppe i den tropiske skov ligger denne unikke resort. Alting er super lækkert, gennemført ned til mindste detalje med fokus på øko- rustikt, traditionelt design men med et touch af moderne æstetik . Jeg er forelsket ! - og forlod stedet inspireret og med smukke, smukke billeder på nethinden.  Bemærk dog, at i min optik er Bird Nest Pool Villas det eneste rigtige valg, hvis man vælger at bo her - de øvrige "villas" fås med bedre beliggenhed andre steder, når prisen tages i betragtning. Men Bird Nest  med egen "svævende" pool er fucking fantastisk. Det er i den dyre ende, ca. 8000,- danske kroner per nat - men i lavsæsonen kan der opnås op til 50 % i rabat. Man kan også vælge "Guldager-modellen", som jeg før har benyttet mig af, nemlig at afslutte et mere ydmygt ophold med 1-2 overnatninger i luksus med luksus på.  Go go go ....... det er balsam for sjæl og legeme.
forelsket i et badeværelse .....

så smuktdejligste frokost serveres her
Den gamle bydel i Phuket Town er charmerende med stor C.  - Her er gamle kinesiske bygninger blandet med sino-portugisisk arkitektur i verdensklasse. Det er Lissabon thai-style. Det vrimler med små sjove butikker, cafeer, "frisør"-saloner (nok mere en barbér). Et område jeg gerne udforsker lidt mere.
portugisisk inspiration

charmerende barbersalon


Jeg må anbefale Bookhemian 2521 - som er en blanding af en cafe, cinematek, galleri  og boghandel. Skønt sted og stilmæssigt et sammesurium af New York, Paris og Thailand.


galleri
skøn cafe, galleri, cinematek og boghandel
Budda er svær at komme uden om i Thailand.
Efter Tsunamien har man opført en gigantisk Budda figur på toppen af bjerget, hvor Budda vogter over havet og beskytter Phukets indbyggere. Figuren er GIGANTISK - beklædt med hvid megamosaik i marmor. Et imponerende syn. Der bygges stadig på monumentet. 
Her er messende munke, bedende buddister, souvenirboder, gratis vegetarmad og turister i hobetal i en stor pærevælling.


Vejen op mod Big Budda er plastret til med MEGET autentiske madboder/"restauranter", nogle ligger ud mod havet med den skønneste udsigt. Det er ramponeret, skramlet og meget charmerende og maden er SKØN ! Det vrimler med mere eller mindre mølædte hunde og katte og en enkelt abe eller to - og desværre også babyelefanter iført fodlænke og hujende turistbørn på ryggen - det skærer i mit hjerte at se disse store skønne dyr reduceret til en turistfælde.


og en lille souvenir måtte der til ved besøget hos Big Budda - skøn lille klokke, som jeg har den helt rigtige plads til derhjemme ......Vores operaaften/velgørenhedsarrangement med hele pivtøjet !!! og besøg på late night market (GISP) kommer med i næste postkort fra Thailand. De skønne spa-behandlinger på Esthederm Spa og linket til lidt guld & diamanter til fornuftige priser ligeså.

Netop nu er regnen ophørt - og vi påtænker at tage tilbage til den gamle bydel i Phuket Town - der er mere dér, Guldager har brug for at udforske.

Kapunka & Enjoy

Sussie

Send en kommentar