Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 6. januar 2017

Ryd ud og ryd op - det letter også mentalt ....................

Jeg er på vej til den lokale Dansk Røde Kors butik med en kæmpe sæk tøj og sko.I Nytåret fik jeg endelig ryddet op i min garderobe - ikke at min garderobe er særlig stor og bugnende - jeg er jo mest en "tilbehørskvinde", men alligevel gemte klædeskabet på ting og sager, som ikke fejler noget, ikke er slidte, men bare .... tja ikke lige i øjet mere - ! Selv om min grundsmag er den samme, som den har været de sidste mange mange år, sort, grå, hvid, stram, taljeret, ja, så ændrer snit og facon sig ..... enten min egen facon (GISP) eller i forhold til moden her og nu. Selv klassiske, sorte jakker kan pludselig være lidt forkerte - posen gemmer en del af dem - Jakker, jeg har elsket, og som (længe) var über cool, men nu må de videre.

Jeg havde allieret mig med en dejlig veninde, der lovede at være 100 % ærlig. Dét er en rigtig god idé, skulle jeg hilse og sige. Når man står der og krammer sine gamle Malene Birger jakker, som man så helt vildt hot ud i for ca. 10 år siden, så er det befriende, at ens veninde siger UD ! Det samme gælder sandalerne i ægte python til en formue - nej du har ikke gået i dem de sidste 10 år, så sandsynligheden for at du får dem på er lig NUL  - UD ! Ned i den sorte sæk gled mange dejlige minder i form af sko, jakker, bluser, etc. Minderne beholder jeg, resten donerer jeg til Dansk Røde Kors.
Ting, man ikke bruger, har det med at trække energi. Det er en befrielse at skille sig af med ting og sager  - altså helt UD - ikke bare på loftet, i kælderen eller under sengen. UD UD UD !

De ting, jeg synes stadig har en berettigelse, ryger på MINISHOP til en virkelig god pris og resten ja, de ender i den sorte sæk.

Jeg kan kun anbefale at rydde ud og op og evt. få hjælp af en 100 % ærlig veninde (husk at aftale, at det er meningen, at hun skal være ÆRLIG !) Det letter - også mentalt.

Jeg har stadig en undertøjsskuffe, der lurer ...... men det varer ikke længe, før den også er ryddet ud !

Min garderobe så - ærligt talt - en smule amputeret ud efter oprydningen - til gengæld har jeg nu fuldt overblik over, hvad jeg i virkeligheden mangler - både need to have og nice to have. Det er skrevet ind i Guldagers Ønskebog - og det giver en dejlig ro - også i forhold til det enorme udbud, man mødes med, når man begiver sig ud i Verden.Sorter, ryd ud, vær benhård, få evt. hjælp fra en veninde, og er der en eller anden ting, du har et helt specielt forhold til, så tag et billede - og skil dig så af med genstanden. Ubrugte ting og sager dræner dig for energi. Overblik giver ro,

God fornøjelse.

Kærligst Sussie

Send en kommentar