Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

tirsdag den 5. december 2017

Du kan flyve ....... bare tænk på noget godt.........Livet er ind i mellem en blandet landhandel .... og ikke altid lige nemt. Vi oplever vel alle "bump på Livets vej", og nogle gange er der lidt flere og lidt større bump på den vej. Livet byder på opsving og udsving, nedtur og optur og ind i mellem bare en næsten flad kurve mast  af dagligdagens trummerum.

P.t. gennemgår jeg en stor personlig krise - eller udvikling - om man vil. En smertefuld proces, hvor jeg er nødt til at forholde mig til gamle traumer og svigt. Jeg er tvunget ud i det, simpelthen fordi min krop og hjerte ikke længere kan lade være at reagere. Intellektuelt har jeg dealet med disse ting i mange år og holdt det på afstand, gjort krumspring for at kompensere, glemme, dulme etc. etc. Det fungerer bare ikke længere ! Et af mine tiltag er, som jeg tidligere har skrevet om, Body Restart (Body SDS) behandling - jeg har fået min første behandling - det er FANTASTISK (og hårdt og motivation er nødvendig) - du kan læse mere om det her.

Men rundt om kriserne, bumpene, den daglige trummerum, stress eller måske bare en følelse af lidt manglende glimmer på tilværelsen, skal Livet jo leves - og i min optik allerhelst NYDES hver dag - på en eller anden måde - selvom det hele måske ser lidt sort ud. 

- det er her, jeg bruger Peter Pan tricket ! - tænk på noget godt - det bedste du ved,  find din ønskebog frem (jo du SKAL have en)  - glæd dig til alle de ting, du kommer til at opnå/opleve - eller check de "brugte sider", alle de ting du HAR opnået/oplevet - skønne minder ! 

Kys din mand, din kæreste, dine børn, børnebørn, hund, kat ... sæt selv ind ...... Jeg er inderligt taknemmelig for at have min dejlige nære familie og en masse skønne venner i mit liv. Ind i mellem er det godt lige at standse op og reflektere over, HVOR meget, jeg ( og du) har at være lykkelig for.  

Se skønheden i de små nære ting ....."stjernerne på Himlen den blå, juletræer og legetøj" ..... for nu at citere Wendy og hendes søskende .... drik champagne på en tirsdag, køb noget ufornuftigt, book en rejse, gå i nattøj hele dagen.....

Tænk på noget godt ....... så kan du flyve - eller i det mindste lette en lille smule - selv når det er aller sværest. Jeg ved det virker - også når man har ligget i fosterstilling et døgn og grædt sin smerte ud. 

Banalt ??? Tja ..... but what ever it takes ..... 

Tving dig selv til at drysse lidt glimmer på.Kærligst Sussie 

PS: Husk altid at drikke morgenkaffe/the af en pæn kop og tænd et lys :-) - så er du allerede kommet lidt bedre fra start. (Livsnyderregel nr. 1) Send en kommentar