Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

torsdag den 10. maj 2018

Guldager anbefaler ...... I love beauty - et skønt lille pink beauty univers .....

Velkommen til den allerførste "Guldager anbefaler....."

Små blogindlæg, der kommer til at handle om alt det skønne her i Livet, som jeg falder over på min vej.

Vi starter i skønhedens univers.


I en af de små pavilloner ved Kongens Have ligger "I love beauty" - ejet af Charlotte Torpegaard. En lille bitte lyserød perle med de SKØNNESTE  produkter pakket ind i feminin æstetik og ualmindelig god service.

Jeg lagde vejen forbi for et stykke tid siden, da jeg havde læst om den kinesiske vidundersten - Gua Sha -, som efter sigende skulle være yderst effektiv mod bulede lår og flappende overarme. Et stk. kinesisk sten røg ned i tasken pakket ind i det fineste sarte rosa silkepapir.Læg mærke til det pink klistermærke, jeg er vild med det :-) Stenen har jeg brugt flittigt - og ja den VIRKER - hvorfor og hvordan ved jeg ikke. men du kan læse mere om den her  Så har du lår a la pukkelpist og overarme a la vinkeflæsk - så er det bare om at komme igang - den ER effektiv - (men kun hvis den bliver brugt !!!)

I love beautys univers er så delikat, at jeg får lyst til at købe ALT. Charlotte kalder sig selv "beauty-pusher" - og ja lidt pusher er der over hende, for da jeg fik en prøve på Vintner Daughters serum -  indså jeg, at den må jeg eje. Ja tak sagde min hud - den er simpelthen skøn. Du kan læse mere om Vintners Daugher her


På hylderne findes også de fantastiske dufte fra Diana Vreeland - kreeret af hendes barnebarn. Vreeland er en legende inden for fashion og som redaktør for adskillige modemagasiner herunder Vogue og Harpers Bazar.
Jeg har udset mig denne her - læs om de skønne dufte her


Jeg blev i SÅ godt humør af mit besøg i "I love Beautys" skønne pink univers. Produkter i verdensklasse, lækker æstetik og super kompetent betjening af Charlotte Torpegaard.  For fremtiden køber jeg kun vatrondeller hos Matas, resten køber jeg i den lille pink pavillion.

Pssst: Du kan læse mere om Charlotte Torpegaard og hendes skønhedsunivers her.

Kærligst Sussie

Send en kommentar