Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

torsdag den 5. juli 2018

Guldager anbefaler ............... en tur til Tisvilde ......

Jeg elsker Tisvilde - når det er dansk sommer, når den er bedst - som i NU !

Tisvilde er for mig lig med loppemarked, Hansen is, nye puder til flapøret hos Christina/Rastablanche, morgenmad/kaffe hos Riccos, lige checke min navnesøster Sussie Vigs lækre butik "Fortællinger" og selvfølgelig mad og rosevin.



skønne papirsblomster lavet af Violise Lunn - fås hos "Fortællinger"


Tisvilde Kro har gennemgået en smuk forvandling - jeg kan ikke få armene ned. Den nu lyserøde kro er cool, afslappet, emmer af god smag (i mine øjne), maden er i top, priserne mere end rimelige. Jeg nød et glas bobler sammen med gode venner på den skønne terrasse og senere delte min veninde og jeg en mega lækker burger og fik endnu et glas dejlige bobler. Et sted jeg klart skal hænge meget mere ud.





selv toiletterne er cool 
Denne lørdag kneb det lidt med keramikfund - meeeeen to fine kander blev det dog til ....




Tisvilde er skøn - jeg elsker at komme der - på vej hjem købte vi lækker parmasanost ved ostevognen, som holder der hver lørdag - det blev til skøn aftensmad i haven. Chicken Alfredo ....


PSSSTTT: Der er åbnet den mest delikate butik - Etta - Hovedgaden 65. Her bugner det med de skønneste sager - tøj (herunder ruskindsjakker fra Rohrmann) , parfumer, smykker, interiør, Rikke Nyboe's (indehaver) egne beautyprodukter m.m. Den butik løfter niveauet i den grad fra sommerkrimskrams og de evindelige "metervarer" til delikat luksus. Tak for det.

Sommer hilsner

Sussie

Send en kommentar