Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

lørdag den 1. september 2018

"Røvkedelig" ....... øhhhh eller måske bare introvert light ????

"- men du er jo bare røvkedelig ...." - øhhhhh den skulle jeg lige synke en ekstra gang, specielt da udtalelsen kom fra den langskæggede ! - han nåede dog, inden jeg fik pippet bare et lille "hvad mener du ?" at indsparke et komma og en bisætning - "nej altså det er du jo ikke, jeg mener, du er bare ikke en FESTABE" .... hhmmmmm ! Jeg bliver ellers ofte (fejlagtigt) af mennesker, der ikke kender mig så godt, antaget for absolut at måtte være en sådan. Well, jeg taler meget, jeg griner meget, jeg fylder meget, jeg "larmer", og jeg er altid god for et festligt indslag og en sjov historie. Jeg er meget socialt anlagt, nysgerrig på (visse) andre mennesker, elsker at arrangere middage, at mødes til en drink eller to, MEN festabe er jeg ikke. Måske engang i en fjern fortid - men been there done that. Med andre ord, jeg danser ikke på bordene - og har ikke gjort det i mange år. Jeg drikker mig heller ikke i hegnet - mere ! Det er ingen hemmelighed, at jeg holder af et glas bobler (eller to) og ligeledes er lækre cocktails noget for mig. At drikke sig i "løftet stemning" eller bare på godt dansk lidt halvsnaldret - det kan være ganske hyggeligt - men kampdruk med dertil hørende vrøvlende tale og gakket adfærd og amnesi (i heldigeste fald)  for gårsdagens pinligheder (og ligegyldigheder) - #deterikkenogetformig.

- og derfor kommer jeg nok til i nogens øjne - herunder min mands - at virke "røvkedelig". So be it ! Det må være en menneskeret som full blown voksen kvinde at sige - so be it.

Det er skønt at være til fest - at være i selskab med mennesker, man holder af - og nogen gange oven i købet være heldig at bumpe ind i nye interessante, sjove bekendtskaber - ja men jeg elsker det da. Og nej jeg kræver ikke lange filosofiske samtaler om livets eksistensielle prolematikker hele tiden - small talk kan være så sjovt og befriende - MEN jeg dur ikke til ligegyldig fuldemandssnak - sorry! - Og den store dansemus er jeg heller ikke - mine hofter er meget langt fra Sydamerika, og det er som om mine ben og arme ikke rigtig ved, hvor de skal gøre af sig selv på et dansegulv. Indrømmet det er en smule røvkedeligt.  Til gengæld véd jeg, at jeg kan være den sjoveste borddame ever .....

Måske er jeg introvert light ???  Lige så udadvendt jeg kan være og lige så socialt anlagt jeg er - og nysgerrig på andre mennesker - lige så stort et behov har jeg for at være HELT ALENE - og gerne i lang tid ad gangen. Alenetid er livsnødvendigt for mig. I dag har jeg byttet mig til en fridag, den langskæggede er bortrejst - så jeg er helt alene hjemme med flapøret. Jeg nyder det. Som om jeg bliver ladet op med ny energi. Jeg hører hverken musik eller ser tv - det stresser mig. Bare stilhed og mit eget selskab. Ingen telefonopkald, sms, messenger - jeg lukker helt ned i symbiose med mig selv. Som nogen af jer ved, holder jeg også af at rejse ude i verden tout seul - ind i mellem - for jeg vil da for intet i verden undvære mine skønne ture med veninder/Sophie/den langskæggede/familie i.ø. Jeg har bare brug for begge dele.I den kommende tid er jeg så heldig at være inviteret til adskillige fester - og JEG GLÆDER MIG ! - men på et eller andet tidspunkt bliver jeg "røvkedelig" - Askepots karet blev til et græskar - jeg bliver "røvkedelig" - og sådan er vi så forskellige :-)

Tak fordi I rummer mig - jeg forsøger at rumme tilbage, så godt jeg kan. Dans alt i kan på bordene, drik jer fulde og fjollede, giv den max gas - bare husk, jeg har brug for at være "røvkedelig".


Kærligst og god lørdag

Sussie

Send en kommentar