Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

onsdag den 29. august 2018

Staycation - slowliving ....... sæt tiden lidt i stå


Jeg har lige haft 3 ugers sommerferie. Efter den første uge syntes jeg, at jeg havde haft ferie i en evighed ....... og det var positivt ment! Det var åbenbart lykkedes mig at komme rigtig godt fra start mht. "slowliving" - at få sat tiden på stand by.
I år har jeg holdt "staycation" - 3 uger hjemme i det lille gule hus med afstikkere hist og pist. Og den danske sommer har oven i købet vist sig fra sin allerbedste side. Det har været en FULDSTÆNDIG VIDUNDERLIG FERIE.

Jeg har sovet længe, sovet til middag, nulret rundt, flyttet rundt på mit nips og tilbage igen, ryddet ud og ryddet op, drukket morgenkaffe i haven, haft tid til stille refleksion iført en lyserød G&T og månelys. Jeg har været i Tisvilde, hos skønne venner på Enø, drukket blå rosé og set pink solnedgang, spist uanede mængder af dejlig mad og drukket rigigt mange lyserøde drinks. Jeg har været i Dyrehaven, i Tivoli, set kunst på Louisiana, haft veninde-sleep-over, passet dejligste Sylvester, fejret kærligheden ved ikke mindre end 2 bryllupper, læst stakkevis af mode- og interiørmagasiner og ikke en eneste lødig bog, arbejdet på min "inspirationsvæg", opdateret Guldagers Ønskebog, trasket skoven tynd med flapøret, tænkt tanker om Livet og Døden. Jeg har sat tiden på stand by, nydt bare at være uden skemalagte planer eller ting, jeg SKULLE nå. Stenet Netflix til kl. 3 om natten velvidende,  at morgendagen var helt min egen. Jeg har suget til mig af stemninger, af nuet, af Livet lige her og nu, jeg har i den grad følt mig i live. Og jeg har elsket at være hjemme !
Lige så glad jeg er for at rejse og føle suset i den store verden, lige så meget har jeg brug for hjemmetid i det lille gule hus, at føle mig grounded. Jeg elsker mit lille skramlede hjem og ditto have - her finder jeg RO og en dybtfølt glæde ved bare at være til. #staycationdeternogetformig

Her kommer lidt minder fra min sommerferie ....


Reffen - super hyggeligt sted ....


Sylvester - skønneste unge ever ..... og spagetti med kødsovs sammen med morfar er bare det bedste


Dyrehaven og frokost på Peter Lieps ..... love itAt gives mig selv lov til at være useriøs - og bare læse stakkevis af magasiner - ...... skønt


Tivoli - en tradition og en klassiker


Min inspirationsvæg in progress ......


Enø - dejligst sted med lækreste fiskerestauranter


Min "skramlede" have - elsker at være her ......


Kærligheden længe leve ..... Min elskede Sophie og hendes far .... en vidunderlig dag

.... og dejlige Signe og Christian sagde også ja til kærligheden ....


I næste uge rejser jeg til Kiev og om en måned går turen atter til NYC - jeg er vild med at rejse rundt i den store verden - og ligeså vild er jeg med at være hjemme - blive grounded - nulre rund og bare være til - #staycation

God sensommer

Kærligst Sussie

Send en kommentar