Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

mandag den 4. juli 2016

Guldagers ønskebog - og noget om udsalg .......


Jeg har i mange år haft en ønskebog - og den drejer sig IKKE om fred på jord; men udelukkende om selviske, materialle ønsker - "because I am worth it" - eller noget .....;-) En ønskebog er god til visualisering og at holde fokus - også i udsalgstider ! Det pudsige er, at på magisk vis kan jeg før eller siden sætte flueben ud for mine ønsker - det kan tage tid - ja år  (Cartiers lovebracelet har stået i den bog i ca. 2 år) - men før eller siden - bingo så er fluebenet sat. Alle bør i min optik have en ønskebog.

JEG HADER UDSALG ! - så er det sagt. MEN falder jeg over noget på udsalg, som rent faktisk står i ønskebogen, så slår jeg til, alt andet vil tendere stupiditet.  Her kommer lidt udsalgsfund - OG et enkelt absolut IKKE udsalgsfund.......

psst smykker fra Marlene Juhl-Jørgensen, Maanesten, Edith Hägedus

Jeg er en sucker for diamanter ...... det er lige før, jeg overvejer, om jeg har været skade eller ravn i mit tidligere liv - jeg elsker bling bling - men af den ægte slags ...... så når diamanter er nedsat med 50 % kunne jeg ikke dy mig .... den øverste ring er fra Maanesten  jeg fandt den nedsat med 50% hos butik Aura Kristen Bernikows Gade 5

Hvad hoppede ellers op i kurven ? .......... SMUKKESTE stiletter fra Givenchy - på udsalg hos Kassandra - lækreste 100 % kashmir strik - glæder mig allerede til efteråret ..... (sorry) 
Egentlig ikke udsalg .... men sort of .... den übercool minkjakke er købt second hand hos Magnolia Luksus Second Hand i Købmagergade - en butik jeg vil vende tilbage til i et senere blog  - minken her er genial - den fungerer både som overtøj, cardigan, jakke - indendørs/udendørs - til hverdag som til fest .... love it 
camouflage jakke/skjorte fra Topshop

silkeblukse fra Baum und Pferdgarten 


og så var der lige den her, som IKKE er på udsalg - men jeg har længe luret på de skønne holistiske sovemasker i ren silke - de er fuldstændig vidunderlige - desværre ikke helt billige - ca. 700,- men jeg forsvarer indkøbet med, at jeg har 2 flyvninger til NYC og en enkelt til Bangkok foran mig i løbet af sensommeren/efteråret - er sikker på, jeg vil sove som en baby iført denne lækre sag ..... og helt glemme, at jeg ikke sidder på business ...... ;-)


pssst sovemasken er fra Hollygolightly - en af mine absolut favoritbutikker i Kbh.  
Hav en skøn mandag - måske - jeg håber det, blev I lidt inspireret ..... 

Send en kommentar