Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

lørdag den 2. juli 2016

Tisvilde - i gråvejr .... flapører og loppefund


For første gang i måneder har jeg ikke skullet noget som helst på en lørdag - så i dag var der fri leg. Vejret var ikke for godt - småregn, gråt og kedeligt MEN Zoe & Holly a.k.a. flapørerne har længe savnet deres gulvpuder - så turen gik til Tisvildeleje.  Første stop var hos Christina i Rastablanche. I hendes lille skønne butik med tilhørende kafferisteri køber jeg ca. hvert andet år nye gulvpuder til de to flapører. I år har Christina designet nye smukke prints - og jeg er helt solgt over leo/camouflage printet på Hollys pude. Puderne er 80x80 og med fyld af fjer. Flapørerne ELSKER dem. Udover det bugner hendes butik med farverige ting og sager, både til dig selv og dit hjem. Det er umuligt ikke at blive i godt humør selv i gråvejr. Og så serveres der lækker kaffe i risteriet.Holly farvekoordineret .... tres chic .....


Zoe låner lige .....Ingen tur til Tisvilde uden loppefund .... vi kom desværre lige til lukketid i dag p.g.a. regnen. Denne fine terrin nåede dog at komme med hjem - jeg synes den er helt vidunderlig - og har allerede i ånden dækket op med den - så mangler jeg bare en opskrift på en lækker suppe, som selv jeg kan finde ud af ....... bum bum bum - der er vist noget med en ærtesuppe MED champagne, jeg før har haft held med . Du finder opskriften her

En lille fin krukke i stentøj hoppede også op i kurven .... en flad 50'er og den var min - love itJeg kører stadig 1200 kalorier" trippet", GISP, men min krop skrumper langsomt men sikkert -  lidt mad MÅ der dog til på en hyggelig lørdag i Tisvilde - og en lille bitte is :-) jeg valgte "baby-softice" til citat "børn under 4" - det gik uagtet, jeg ikke kunne fremvise et barn under 4 ! Lidt men godt.

pandestegt rødspætte ...uhm mums 


pssst tasken er fra Marieta Cox , gummistøvler Aigle 

Send en kommentar