Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 8. juli 2016

Semi-gamle damer med vanvittige briller og måske en cerut .........

Semi-gamle damer og mærkelige briller er en farlig cocktail - og ja jeg nærmer mig så småt - der er gået lidt Elton John i den for mig ..... men jeg elsker store solbriller - og med et hovedomfang a la Søren Brun og klassens største studenterhue - så er det altså fristende at indkøbe STORE solbriller. Min Celine solbriller elsker jeg simpelthen og lurer på at købe endnu et par magen til bare i farvekombinationen mørkegrøn/grå - de er SÅ cool.... og ja her kan man vist tale om at gå i et med ikke tapetet, men maleriet .....Jeg er vild med mit sorte maleri  - hvor jeg kan se en nøgen kvinde - andre kan sikkert se noget andet og nogen ingenting - summa summarum - jeg glædes over det hver dag. Kunst er  jo ikke billigt - jeg er heldig at have nogle få malerier i mit hjem, som jeg gennem tiden har erhvervet mig - senest et Knud Odde maleri på papir - købt hos Galleri Tom Christoffersen - et galleri jeg på det varmeste kan anbefale. Hvis dit kreditkort ikke lige p.t. er gearet til kunstindkøb, og du som jeg ikke magter plakat"kunst" eller kinesiske smørerier lavet på samlebånd fra Ilva, ja så  kommer her et fif, hvis du vil have ægte kunst fra anerkendte kunstnere på væggen uden at det nødvendigvis koster en formue - jeg lejer flere af mine malerier inkl. det sorte her hos Kunstbiblioteket - et genialt koncept.


..... og nu til det der med semi-gamle damer, mærkelige briller og måske en cerut ....Jeg kunne simpelthen ikke dy mig, da jeg blev præsenteret for dem her ..... de er crazy, over the top og meget lidt danske i deres udtryk. Hårdt presset må jeg dog også indrømme, at jeg føler mig bedre tilpas iført disse shades, når jeg hænger ud i Paris eller NYC -  end på Farum Bytorv på en kold fredag, hvor de ikke  fungerer heeeeelt så godt ! - Any way jeg er vild med dem - den langskæggede løfter pegefingeren og påstår jeg nærmer mig "semi-gammel-dame-med-mærkelige-briller-der-ryger-cerut-stadiet men fuck det - jeg har en fest med dem. Solbrillerne er fra Optikerne på Værnedamsvej - hvor jeg i.ø. lige har købt mine almindelige briller. Udover et fantastisk lækkert udvalg - også til børn - får man en uovertruffen professionel betjening - jeg kan kun anbefale at lægge vejen forbi - og så er Værnedamsvej et lille stykke Paris midt i København - i min kommende byguide til København kommer der mere om netop denne skønne gade.

Send en kommentar