Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 16. juni 2017

Set det hele lidt fra oven ..............may your dreams come true - Guldagers har fødselsdag HURRA

Forleden dag gennemlæste jeg samtlige mine blogindlæg. "Guldagers" havde nemlig 1 års fødselsdag. (Tillykke !) Jeg læste alt igennem fra A-Z, hvad jeg har skrevet det sidste års tid. Den første tanke, der ramte mig var: "hendes liv gad jeg godt at have!" - Nu ER det så tilfældigvis mit eget liv, jeg blogger om, så  "hendes liv har jeg jo". Selvfølgelig er bloggen - som 99,9 % af alt på de sociale medier, en redigeret virkelighed og ind i mellem med det helt rigtige filter på; MEN trods alt en nogenlunde autentisk afspejling af mit liv.

Det slog mig, at jeg faktisk rigtig godt gad have mit eget liv, specielt i betragtning af at jeg få dage inden gennemlæsningen havde siddet småsur, skumlende over mit livs fortrædeligheder, små-utilfreds med mit job, mit hjem, min vægt, min økonomi .... sæt selv ind .... bare sådan ØV. Jeg sad og øffede over alt det, jeg synes manglede, ikke var blevet til noget, min egen fiasko i forhold til mange ting - (og lige den dag RIGTIG mange ting). - og nu sad jeg så her og gad godt have Guldagers liv. Det var sgu da paradoksalt, og fik mig til at se det hele lidt fra oven.


Der er mange ting, som ikke blev til noget.

Der er mange ting, som blev til noget andet - ikke nødvendigvis dårligere eller bedre - bare noget andet.

Der er mange ting, som rent faktisk blev til noget - måske det vigtigste at holde sig for øje.

Jeg fik en familie - mand, børn og nu barnebarn - det havde jeg egentligt aldrig drømt om eller ønsket - men hold da op hvilken lykke ! Mit liv er beriget med den dejligste familie, at blive mor til to vidunderlige børn og nu mormor til den skønneste lille dreng - jeg er dybt taknemmelig.

Jeg blev IKKE en succesfuld forsvarsadvokat, som jeg engang drømte om, ej heller berømt forfatter - jeg fik et helt ordinært, almindeligt, småkedeligt, halvskidt lønnet  job - og det er egentligt ikke så ringe endda. Jeg trives med det, og fordelene opvejer ulemperne (endnu). Til gengæld har jeg startet "Guldagers", hvor jeg kan få styret min skrivelyst.

Jeg har det, jeg skal bruge og lidt til - mildest talt.

Engang i mine teenageår - i en fjern fortid - ca. År 50 før Kristus, havde jeg et brændende ønske om at opleve New York. Dengang kostede alene billetten til The Big Apple mere end end kommunal månedsløn. På forunderlig vis besøger jeg nu NYC 1-2 gange om året.  Det er da næsten magisk.

Engang drømte jeg om at blive selvstændig - det blev jeg !

Engang drømte jeg om at prøve at tjene mange penge - det kom jeg til - røg op i den ene sølle % i Danmark, der tjener over den berømte million om året. Det var sjove år  - men det mest tilfredsstillende var at kunne sætte fluebenet. Been there done that. En tilfredsstillelse at prøve noget, man (jeg) troede, var uopnåeligt.

Jeg endte ikke i en kæmpe strandvejsvilla med egen badebro - men i det lille gule, skramlede hus, hvor jeg finder ro og sjælefred, og hvor skoven er min baghave.

Jeg fik aldrig en vintage Jaguar, der kører 6 km/literen og koster en formue i værkstedsregninger - til gengæld fragtes jeg ubesværet fra A-Z i en driftsikker, billig-i-drift Toyota.

Der er mange ting jeg aldrig nåede, der er mange ting, jeg aldrig fik - til gengæld gør det omvendte sig også gældende. Heldigvis - jeg glemte det bare lige et kort øjeblik.

Der står mange hyggelige ting og sager i Guldagers berømte ønskebog, nogle har flueben andre ikke.

Drømme og ønsker gik i opfyldelse, andre står standby ... og pludselig en dag.........Hurra - så er den der !   Nuvel det meste er materielle ting, og lykken er som bekendt hverken gods eller guld - men derimod dybe personlige relationer, familie og at være sund og rask - helt basalt. Når det er sagt, så glædes jeg over smukke ting. Jeg holder af mine ting, mit hjem, min kunst, mine smykker etc. etc. Jeg er æstetiker og kan ikke gøre for det ! - Jeg glædes over smukke ting - de beriger mit liv. Indtil videre har jeg fået de ting, jeg har ønsket mig - selv den uopnåelige håndtaske, der kostede mere end et parcelhus på Lolland-Falster. Et vildt ønske - men pludselig en dag gik jeg ud af butikken med den orange pose i str. large dinglende over skulderen. Det ER da skønt !

Jeg rejser til de steder, jeg holder allermest af. Nogle gange koster det sure vagter, og jeg er træt med træt på - men et glas bobler i Paris med en skøn veninde opvejer mangt og meget.

Jeg er privilegeret - jeg har mange og tætte venner - tak for jer! I betyder uendeligt meget.

Set sådan lidt ovenfra - har jeg et skønt liv !

Sidder du selv og øffer lidt en dag - prøv at træde et skridt tilbage - se dit eget liv lidt fra oven - måske for du som jeg en positiv AHA-oplevelse. Måske du faktisk godt kunne tænke dig dit eget liv ?

Nu har jeg f.eks.fået kontor med udsigt til Eiffeltårnet :-)


Duftlyset med Hotel Costes signaturduft er tændt, regnen siler ned, flapørerne sover, om lidt tager jeg et bad og gør mig klar til middag i aften hos Sophie sammen med resten af familien. Den langskæggede (on and off) har fødselsdag, og vi glæder os til at fejre ham.

May your dreams come true - både de små og de store. Bare giv den gas - måske det, du ønsker dig, og som nu og her virker fuldstændig urealistisk - ligesom billetten til NYC ! - alligvel en dag bliver virkelighed.Kærligst Sussie

Send en kommentar