Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

fredag den 7. juli 2017

Mine meninger - det har jeg folk til ...........

Jeg har dyb respekt for de ildsjæle, der flittigt og sagligt debatterer samfundets og livets store problemer/udfordringer - en debat, der finder sted i seriøse medier og med en eller anden ansvarshavende redaktør i ryggen - så det hele ikke går helt rokoko (for nu at bruge et af min datters udtryk). Til gengæld orker jeg ikke "debatter" på eks. facebook mere - en aggresiv, hadsk, nedladende, latterliggørende tone har grebet om sig - og min tid er for kort til det !  Desværre er jeg  (surprise for mange måske) følelsesmæssigt en lille blød vingummibamse og hadske/ubehagelige kommentarer (ofte) fra for mig vildtfremmede mennesker sætter sig i mine celler og gør mig trist - det vil jeg gerne spare mig selv for SÅ ..... for fremtiden "har jeg folk til at pleje mine mere eller mindre politiske interesser" - jeg sætter min lid til, at de politikere, jeg stemmer på og de organisationer både af politisk og humanitær karakter, jeg støtter, vil varetage mine interesser -  for jeg har ikke selv overskuddet/styrken til det. Jeg magter ikke forholde mig til flytningedebatten, afrikanske immigranter, antibiotika i svineavl, sundhedsvæsenets svanesang, skandalen i SKAT, HPV-vaccine, veganermad eller ej, Christianias berettigelse, Inger Støjbergs kagemand, plastik i verdenshavene,  sendefladen for Tour de France, eller om sommerudsalget er skudt for tidligt igang ..... sæt selv ind...............................

Kald mig bare ligusterfascist (nu er det så bøgehæk - tomato/tomato) og jeg ihukommer CV Jørgensens tekst til "Costa del Sol" - MEN jeg bliver nødt til at fokusere på det nære liv, mit eget liv, den sfære, der er lige rundt om mig, og som betyder allermest - min familie og mine venner - jeg kan simpelthen ikke rumme hele Verden lige nu og alles meninger om alting. Jeg kan ikke redde hele verden ! - det jeg kan er at FORSØGE at opføre mig ordentligt - forsøge at leve efter Jesu ord i Lukasevangeliet kap. 6 - (genlæs gerne) - essensen er: gør mod andre, som du ønsker de skal gøre mod dig. Så kan jeg i det daglige tænke mig om, købe økologisk, sortere mit affald, bruge mine strikkede karklude og tænke over madspild. Vi er helt nede i de små marginaler - og det er bedst for mig lige nu! Jeg bliver stresset af at skulle forholde mig til alles meninger om dit og dat og faktisk også at føle et pres over selv at skulle redegøre for mine egne.

Jeg lukker mig om mig selv og min egen lille intim sfære.  Hurra for at andre orker de store sværdslag dag efter dag  - og må den useriøse, perfide debat dø en hurtig død - tak.

Jeg bliver glad helt ind i sjælen over min familie, mine flapører, mine smukke ting, mit skramlede hjem i det lille gule hus, skoven i baghaven, svaleunger i reden i udhuset, en lathyrus, der har sået sig selv, udsigten til sommerferie lige om lidt. Verden brænder rundt omkring - ja - jeg kan ikke slukke alle brande, men jeg kan hver dag forsøge i det små at være et ordentligt menneske og håbe på en positiv dominoeffekt.

Glæde er:  Lille nuttede Sylvester .....

 Flapørerne .....

En selvsået lathyrus - bare fordi den kan ... vidunderligt ....


Svaleunger igen i år .... elsker svalen - selvom den skider udover alting :-(



Glæde er også ...............

Nye leggings fra Susanne Rohrmann - og en lille beauty box fra Louis V.


 Fineste jakke fra Malene Birger og taske fra JWAnderson

Jakke fra Tales of Rebels .....

Jeg elsker min familie, mine venner, mine flapører og glædes over smukke ting .............hold fokus på det der gør dig glad, og gør en forskel, der hvor du kan og orker !

Kærligst Sussie

Send en kommentar