Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

onsdag den 9. august 2017

En lille digital pause - sommerferiestart - out and aboutJeg har taget en lille digital pause -mest fra Facebook - og i mindre grad fra Instagram; men også fra bloggen her. Hvad angår Facebook og instagram skyldes pausen primært, at jeg var nået kvalmegrænsen mht. "debat", en tsunami af meninger 24/7, ligegyldige opdateringer, klichefyldte citater, lommefilosofi og underlige tests. Personligt slog jeg bremsen i, da jeg tog mig selv i ikke at kunne drikke et helt ordinært glas rosé eller spise en hel ordinær salat en hel ordinær tirsdag uden at føle, at jeg først skulle uploade mit forehavende på instagram - hele iscenesættelsen af hverdagens meget små begivenheder og en evig tjek'en ind blev simpelthen lige i overkanten - jeg måtte have en pause ! 
Hvad angår bloggen har jeg ganske enkelt haft for meget om ørerne arbejdsmæssigt - juli måned har været crazy - indførelse af nyt IT system, massiv sygdom i personalegruppen ("tak" til det kolde sommervejr) og en sommerferieplan, der ikke helt gik op, dét har trukket tænder ud - så overskuddet til at blogge har kunnet ligge på et meget lille sted; MEN nu lysner det - den langskæggede og jeg har taget hul på 3 ugers sommerferie - 1 uge hjemme  - 1 uge på Mallorca - og 1 uge hjemme - HURRA . Udover at vi skal til det skønneste sted på Mallorca i uge 33, hvor hus og flapører overlades til min dejlige veninde, har vi ingen som helst planer. Vi lader vind og vejr og humør bestemme dagene. Dog skal vi fejre lille Sylvester på søndag, hvor hans forældre holder navngivningsfest for ham. En dag vi glæder os rigtig meget til ! 

Indtil videre har jeg SOVET - første feriedag gik primært med at sove længe, sove til middag, en eftermiddagslur og en Netflix film på sofaen iført en G&T. 

Tirsdag var vi til gengæld på tur - har længe gerne (igen) ville besøge Tegner Museet i Dronningmølle. 

Et unikt sted - en spændende kunstner - absolut et besøg værd.  Jeg blev i hvert fald inspireret til at deltage i stearinlysfesten - læs mere her http://www.rudolphtegner.dk/kalender.aspx

I tilknytning til museet ligger et lille traktørsted - super hyggeligt - selve skulpturparken indbyder til ro, eftertænksomhed og pulsen kommer helt ned. Nyd det særprægede lyngklædte landskab med udsigt til vandet og røde danske malkekøer. 

Så gik turen til Nakkehoved Fyr - hvor en friskfanget rødspætte og et glas iskoldt fadøl blev konsumeret - der er den smukkeste udsigt over havet fra deres terrasse. 

Udflugten sluttede i Tisvilde - en softice med lakridsdrys og en gåtur langs stranden -  en dejlig dag - og det regnede slet ikke - nærmest et mirakel. 

Det er skønt at have ferie - klassisk sommervejr eller ej :-)

Knus
Sussie

PS: Lige inden vi ramte det lille gule hus - drejede vi forbi det lokale loppemarked (mest skrammel) i Lynge - Glad Gård - jeg har før været heldig at finde den cooleste lampe. Denne tirsdag aften var der MEGET langt mellem fundene - den langskæggede fik indkøb et stk. LP med Lost Kids og 2 Asterix albums! Jeg selv fik en lille fin bambus opsats (ren mormorstil) til en flad 50'er. Ellers var der ikke noget at komme efter i denne omgang.


Send en kommentar