Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

søndag den 4. marts 2018

Alle burde have en Olga i deres liv .....

Jeg er vild med Olga.

Olga er pensioneret dameskrædder, bor lige om hjørnet og er FANTASTISK.
Olga lægger ud og ind, syr om, klipper af, skifter for, syr knapper i, redder mig fra diverse katastrofer, hvor jeg selv har haft gang i saksen (som da jeg klippede 15 cm af mig Louis Vuitton tørklæde til en formue, bare fordi Louis Vuitton stod med pink - det blev så skævt, at jeg troede det måtte smides ud, men det fik en chance hos Olga og vupti - nu helt lige og med fine frynser som i den anden ende af tørklædet).

Olga har lige skiftet for i en frakke, jeg købte på et loppemarked i Budapest. Det er lavet så pænt og sirligt OG det oprindelige mærke er naturligvis syet på igen.
Olga er 80 + og hun er bare skøn. Et virkeligt livstykke. Passer hus, have, skovler sne, kører bil, farer rundt i verden og besøger familie og venner, og så syr hun for alle os, der ikke ved, hvilken vej saksen skal vendes.

Forleden blev jeg dog lidt mere forelsket i Olga. Jeg skulle hente Burberry frakken. Olga åbner iført smukkeste strik OG læderbukser. For Søren da - jeg blev så glad ! 80+ og iført læderbukser - hun så absolut fabulous ud. Det er så meget vand på min mølle, og jeg blev så glad!

Når jeg er 80+ vil jeg stadig gå i læderleggings og fare rundt i Verden - Olga er det bedste bevis på, at alder ikke er nogen begrænsning for noget som helst.

Hurra for livet !

Kærligst Sussie


Send en kommentar