Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

onsdag den 8. august 2018

Klæder skaber folk - og sort definerer mig - jeg er ude af min comfort zone .....hjæææælp !

Jeg er tryg i sort. Sort med sort på. Sort er min farve og har været det siden, jeg for en menneskealder siden for første gange stødte på new wave. Sort er grafisk, smukt, roligt - for mig. Enhver shoppetur endte/ender som regel med "fås den her i .... øhhhh sort".  Jeg ELSKER sort - føler mig godt tilpas, på sikker grund, rolig, intet ondt kan ramme mig i sort - ikke engang min bankrådgiver ....


Nu skal jeg til bryllup - min skønne datter skal giftes - og hun skal - som sin mor - giftes i SORT 1 Vidunderligt, smukt, jeg stemmer for ...... øhhhh indtil dress coden gik op for mig ! - Jeg kan jo IKKE komme i sort som bruden. WTF ?!!!! to do.


Mig selv som brud - i sort med sort på ....... comfort zone big time ...

Det slår mig, hvor meget ens signatur-påklædning definerer en. Egentligt et ret skræmmende fænomen. Det er muligt, jeg er den eneste, der har det sådan ? men mon dog ?  Mit store røde hår har også været min signatur i mange år - nu har jeg lyst til at gå all in med gråt hår - dét bliver også et meget mærkeligt skift - og jeg tager tilløb. Som jeg tidligere har skrevet er overgangen fra rødt til gråt virkelig virkelig grim - så jeg skal lige runde min dygtige frisør og finde en løsning på det problem.

So what to do ? - bryllup skal der være og jeg GLÆDER MIG.

Jeg har ikke helt styr på mit out fit endnu - kun ved jeg, det er IKKE sort - hø hø.
Jeg har overskredet min comfort zone rigtig mange gange de sidste par mdr., tænk blot camping, Møns Klints trapper, flere timer i et geocenter, plantning og såning af diverse ting og sager i min have, strandtur i bikini ...... hmmmmmm - jeg springer derfor ud i LEO-fucking-PART og jeg har det SÅ ambivalent med netop dette print - det er over the top, det er tacky, det larmer .... OG det kan se helt vildt (!) godt ud ....... Nu hænger den her i hvertfald ....


Abaya - eller kimono om man vil - fra Tales of Rebels - den smukkeste på markedet synes jeg og i 100 % silke. - så mangler jeg bare resten ....

psssst.: jeg har en back up - hvis LEO bliver for meget


en noget mere neddæmpet sag i camouflage - vi får se !

Mon du også definerer dig med en bestemt hårfarve, farve, påklædning ? Jeg er i hvert fald gået lidt i sort (!) over hvor fastlås, jeg egentlig er.

Kærligst
Sussie
Send en kommentar