Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

tirsdag den 2. april 2019

Kørt lidt træt i din boligindretning og brug for et par friske øjne - ny inspiration ??? Så har du muligheden nu ......

Har du ind i mellem følt dig inspireret af billeder fra min bolig ? enten her, på FB eller Insta ??? Kan du lide min stil ? Kunne du tænke dig, at jeg kigger på DIN bolig med MINE øjne ? Har du brug for et frisk pust ? Gode ideer ? En anden måde at sætte dine ting sammen på ? Forslag til indkøb af nyt til din bolig ? Så kan jeg glæde dig med, at jeg nu tilbyder hjælp til boligindretning ? selvfølgelig med udgangspunkt i DIN stil og DINE ønsker men med et "Guldagers twist "..... Kontakt mig på mail: sussierigmor@yahoo.com - så pejler vi os ind på hinanden ud fra det (incl. pris)

Her er lidt inspiration fra mit eget hjem:

Som du sikkert kan fornemme, er mit hjem et sammensurium af dyrt design, loppefund, rejseminder, noget fra Netto, arvestykker, kunst, børnetegninger, DIY (her kommer den langskæggede ind i billedet) - vi bor i en skov og med et flapøre med store poter - så vores hjem er præget af mudder, hundehår og hundesavl, vi har det skønneste barnebarn MED fedtfingre, og selvom jeg er æstetiker skal et hjem være et sted, hvor livet LEVES. Ting skal bruges i min optik, og det gælder både det "fine porcelæn" og de gamle krystalglas.

Håber at høre fra dig - så finder vi på noget SKØNT !

Kærligst Sussie

Send en kommentar