Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

lørdag den 27. juli 2019

Schyyy....... jeg er helt stille

Måske du har bemærket, der ikke sker så meget her på bloggen ? - det skyldes, jeg er helt stille for tiden - har nærmest behov for at tage på silent retreat eller noget i den dur - jeg nøjes dog med bare at være lidt stille. Der er ikke så mange ord i mit hoved p.t. - nok nærmest lukket helt ned. Selv min sommerferie har været mere stille, end den plejer. Været hjemme, lidt i Tisvilde, 3 dage i skønne Mølle på Grand Hotel - hvor der sker absolut INTET og ellers bare nulret rundt og "været". Jeg har behov for at være stille, eftertænksom, at lade min hjerne go with the flow. Måske skyldes det, jeg har været gennem et par følelsesmæssige rutcheture i første del af dette år. De har sat sig og skal lige falde til ro. Tid hos min body-SDS retart "guru" er booket i august - så tingene kan komme HELT på plads; men indtil da prøver jeg bare at være, at lade min hjerne og hjerte få ro. Mit ægteskab fik en ordentligt tur i centrifugen i januar - det var hårdt! - jeg har valgt at sige farvel til to nære veninder - det var OGSÅ hårdt ! at lukke døren til hhv. 25 år og 15 års venskab - det skal lige have sin tid.
Jeg har skiftet job - er super glad for skiftet - men det giver alligevel lidt uro - både det at sige farvel til det kendte og det at sige goddag til noget nyt.

For tiden har jeg en følelses af at skvulpe lidt rundt i ingenmandsland - det er helt okay, nærmest en blid vuggen - mens jeg vegeterer og venter på noget nyt. Jeg er sikker på, der venter et eller andet lige om hjørnet - vi får se.

Indtil da nyder jeg det lille gule hus og vores vilde have ...... det er så smukt.


Udsigten fra mit stuevindue - jeg er happy !Kan næsten høre græsset gro ...


Tag til Grand Hotel Mølle ...... hvis du har brug for fred og ro ......


Schyyyyyyy

Sussie

Send en kommentar