Guldagers

Giv Livet et los i røven - en blog om livsnyderi og æstetik

onsdag den 3. august 2016

... "mest af alt holder jeg af hverdagen" ....

Jeg holder af hverdagen - ligesom Dan Turéll !

Vi er rigtig gode til at fejre jul, påske, pinse, week-end, fødselsdage, bryllup, ferie ...you name it. Vi glæder os, planlægger, ser frem til, længes og nyder! - og det er skønt ! -  at glæde sig til noget, planlægge, se frem imod, have drømme, som pludselig en dag indfries. Det er livsbekræftende og med til at holde "dampen oppe". Uden drømme, ønsker og visioner dør vi. Visner hen i trummerum, billig leverpostej, gråvejr og pensionsopsparing. Derfor jeg har opfundet "Guldagers Ønskebog", som jeg før har omtalt. En dejlig bog fuld af endnu uopfyldte drømme, en bog fyldt med ventende oplevelser, glæde og smukke ting.

MEN - mest af alt holder jeg af hverdagen......

I går var det tirsdag - tirsdage OG mandage har det med at være udstyret med det noget kedelige adjektiv "dødsyg". Det er ærgerligt, for der er rigtig mange mandage og tirsdage i vores liv.
Min tirsdag i går bestod af 8 timers arbejde .... og så var det, den blev lidt sjovere.Jeg havde længe haft en tirsdagsaftale med en af mine skønne veninder om østers & bobler. Det er virkelig rart på en tirsdag. Vi spiste på Cafe Victor -  den ikoniske cafe for os frankofile. Victor har gennem en menneskealder formået at beholde sin helt specielle atmosfære af noget fransk, noget dekadent,noget livsnyderi og en lille smule snobberi - whats not to like ?

Forinden var vi forbi Louis Vuitton for at indkøbe - hvad der må gå under kategorien "bare necessities" - den mest nuttede lille holder til høretelefoner - jeg er forelsket.

Hos Louis Vuitton forstår de begrebet "kundepleje", og vi blev fluks budt på to glas bobler. Tak !
Jeg benyttede lejligheden til at få bekræftet, at Louis Vuitton gemmer dine kvitteringer forever - og ikke som rygtet siger højst 3 år. Den søde ekspedient spolede tilbage til 1990 (!) for mit vedkommende, og kunne (på forespørgsel) fortælle, at jeg i tidens løb har brugt 103.496,- kr. i butikken.  Og som min veninde og jeg sagde synkront - EFTER to glas bobler  - "det var i grunden da ikke så voldsomt" ! - Korrekt ! det må der STRAKS laves om på :-) :-) :-) i nærmeste fremtid...... (det var det med drømme og ønsker).

Således opløftede styrede vi direkte mod østers og flere bobler på Victor. Sluttede af med en creme brulee og en espresso. Jeg checkede ind i det lille gule skovhus i god nok tid til at gå aftentur med flapørerne lige efter regn - hvor skov og mark dufter helt vidunderligt.

Se det var en IKKE-røvsyg tirsdag.

I dag er det onsdag - en glimrende dag til blomsterindkøb !

Jeg har før abonneret på Posy - kort fortalt abonnerer man på en buket blomster. Et tiltalende koncept - men desværre synes jeg, det er alt for dyrt. I min verden er noget "for dyrt" - når oplevelsen ikke står mål med udgiften. Næ, så hellere indkøbe et par bundter eller tre hos den lokale tyrkiske blomstermand alternativt hos Magasin Blomster. Begge steder for man rigtig meget for pengene.

Jeg fik 3 skønne buketter ud af mine bundter ....Costes duftlys og en lille buket må der til ....... 
Friske blomster og duftlys fra Costes - det gør mig glad i låget. Regnen siler ned - men hvad gør det ? Alting bliver friskere og grønnere - og efter regn dufter haven så skønt.

Flapørerne har svinet, her trænger til at blive støvsuget, og vasketøjet er ikke lagt sammen - jeg siger skidt pyt - om lidt er der frisk pasta med kødsovs - "den lille dreng" er home safe igen fra Barcelona, jeg har stadig 100 kalorier tilbage til et glas rosé.

Jeg holder af hverdagen ! - også onsdage (- og husk "la petit morte" :-)

Kærligst Sussie

Send en kommentar